Emma Deckers in Bikini aan het Genieten

Mededeling aan Emma Deckers: Je maakt leuke foto’s. Alleen zijn het altijd dezelfde plaatjes in dezelfde bikini, dezelfde locatie. Er moet meer varatie komen. Binnen, buiten, clubs, andere binnenlocaties. En meer afwisseling. Dus niet alleen bikini. Werk meer met effecten, bloot, locaties, cameraposities enz. Het is maar een tip om zo meer volgers te krijgen. De foto’s lijken een beetje op elkaar.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=