Georgina Verbaan heeft Geen Ruzie meer met haar Moeder

Iedereen kent dat verhaal wel van Georgina Verbaan dat ze jarenlang haar moeder niet zag en ziet. Ze hebben nooit meer contact gehad. En dat is al 20 jaar zo. Tenminste zo lijkt van niet. Want hieronder is een foto te zien van haar Instagram, waar ze gezellig MET HAAR MOEDER aan het drinken is op een terrasje. Het kan zijn dat ze al jaren goed met elkaar weer op kunnen schieten. Maar dat wist de buitenwereld nog niet. Die gaat er nog altijd van uit dat Georgina alleen contact heeft met haar vader. Maar dus nu ook met haar moeder. Hoelang ze weer normaal contact hebben, is niet bekend. Maar bekend is wel dat toen ze wat met Jort Kelder had, zij jarenlang haar moeder niet had gezien. Hieronder zie je dat ze samen op een terrasje zitten.