Cecilia Adoree heeft een Oude Telefoon

Je zou verwachten dat BN’ers die dagelijks content publiceren voor hun Instagram een vrij goede telefoon hebben. Tenminste, je gaat ervan uit dat hun mobiel maximaal 3 jaar oud is. Dit ook omdat ze het voor hun werk gebruiken en met name de camera voor instagram belangrijk is. Maar Cecilia Adoree heeft werkelijk een vrij oude telefoon. Die stamt waarschijnlijk uit 2016, aangezien ze maar 1 camera aan de achterkant heeft ipv 3 of 4. Daardoor kan je zien dat haar mobiel al vrij oud is. Dat maakt niks uit. Maar voor een BN’er die vaak haar mobiel nodig heeft voor Instagram, is het wel merkwaardig dat zij een mobiel heeft die al bijna 5 of 6 jaar oud is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.