Kimberley Klaver ging naar de Voorstelling waar Naakt in voorkomt nav Deze Site

BN’ertjes weet al dat ze deze site bezoekt. Maar vorige week plaatste BN’ertjes het bericht dat deze maand elke dag een voorstelling is the zien in het Amsterdamse Bos, van Ita (voorheen Toneelgroep Amsterdam), waar veel naakte mannen komen (geen vrouwen) op toneel. Live op toneel dus. Dus geen film. Dat staat expliciet op de site van de voorstelling. Dus deze site had het gepubliceerd voor vrouwen en bekende vrouwen, voor als ze interesse hebben. En dat blijkt. Er zijn zoveel voorstellingen. Maar naar toevallig deze voorstelling van Ita (The Damned), ging Kimberley Klaver ernaar toe wat ze vertelt op haar Instagram. En dat mag ook. Doe wat je niet laten kan. Maar het grappige is dat het van deze site afkomstig is dat ze naar die voorstelling ging. Maar als je een (bekende) vrouw bent, ga er gewoon naartoe als je dat graag wilt. Leuk voor jullie toch om blote mannen te zien :>. Kaarten zijn helaas voor jullie allemaal uitverkocht. Maar als je vorige week het bericht hebt gelezen dat in een voorstelling veel blote mannen in voorkomen, dan heb je waarschijnlijk toentertijd al meteen een kaartje gekocht. Dus als je er nog naartoe moet, veel plezier! Hieronder zie je het plaatje dat Kimberley Klaver ernaar toe is geweest nav het bericht toen op deze site.