Barbara Sloesen mag Vreemdgaan, maar de Partner mag dat Niet

BN’ertjes heeft een artikel toegestuurd gekregen van een bezoeker van 2 jaar geleden in de Limburger nav de film Alles is Zoals het Zou moeten Zijn, waarin Barbara Sloesen aangeeft dat haar partner nooit vreemd mag gaan. Dat is voor haar uit den boze. Maar ongeveer 3/4 jaar geleden kwam deze site er achter dat ze waarschijnlijk zelf vreemd is gegaan. Haar relatie met Max, na jarenlang wat met hem wat te hebben gehad, kwam toen op de knippen. Maar het gekke was wel dat ze 1 of 2 maanden later, volgens instagram waar haar oude en nieuwe vriend op stond, opeens iemand anders had in korte tijd. Als je eerst na je breuk iemand moet ontmoeten, dan leren kennen, dan pas naar buiten brengen op instagram, dan kan dat niet in 1 maand tijd. Dus de kans bestaat dat ze toen vreemd is gegaan, waarbij haar ex de dupe is. Maar volgens het artikel hieronder (kon alleen de titel lezen omdat je lid moet zijn), staat er duidelijk dat haar vriend (ex) niet vreemd zou mogen gaan. Maar uiteindelijk doet ze het zelf waarschijnlijk (niet zeker). Hoe hypocriet is dat dan wel niet. Ik mag vreemdgaan, maar jij niet. Hieronder zie je een foto van het artikel in de Limburger van 2 jaar geleden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.