Janouk Kelderman vindt de Boerenacties Overdreven, ondanks dat ze Zelf een Boerenfamilie heeft

Dit zegt ze niet letterlijk. Maar op haar Instagram laat ze weten dat ze zelf ook familie of verre familie heeft die zuivelproducten maken. En zo zegt ze dat de boeren wel in het nauw worden gedreven door de overheid. Maw dat de overheid ze meer perspectief moeten bieden. Hetzelfde als wat de overheid had moeten doen naar bedrijven in de coronaperiode. Maar daarnaast zegt ze ook dat boeren ook een beetje overdrijven. Want zo gaat er veel naar het buitenland en wordt ook veel geimporteerd. Als dat minder kan en meer voor de nederlandse markt produceert, heb je ook minder koeien nodig. Dat is haar statement. Maar wat mensen ook niet weten, en dat zegt de site eigenaar, dat de boeren altijd over kunnen stappen op kippen, schapen, varkens, geiten en groenten verbouwen. Een journalist moet ook de ene keer over showbizz schrijven en de andere keer over politiek. Zolang ie maar journalistiek werk kan verrichten. Zo is het ook met de boeren. Die kunnen gewoon boer blijven door iets anders te doen met hun grond.