Janouk Kelderman vindt de Boerenacties Overdreven, ondanks dat ze Zelf een Boerenfamilie heeft

Dit zegt ze niet letterlijk. Maar op haar Instagram laat ze weten dat ze zelf ook familie of verre familie heeft die zuivelproducten maken. En zo zegt ze dat de boeren wel in het nauw worden gedreven door de overheid. Maw dat de overheid ze meer perspectief moeten bieden. Hetzelfde als wat de overheid had moeten doen naar bedrijven in de coronaperiode. Maar daarnaast zegt ze ook dat boeren ook een beetje overdrijven. Want zo gaat er veel naar het buitenland en wordt ook veel geimporteerd. Als dat minder kan en meer voor de nederlandse markt produceert, heb je ook minder koeien nodig. Dat is haar statement. Maar wat mensen ook niet weten, en dat zegt de site eigenaar, dat de boeren altijd over kunnen stappen op kippen, schapen, varkens, geiten en groenten verbouwen. Een journalist moet ook de ene keer over showbizz schrijven en de andere keer over politiek. Zolang ie maar journalistiek werk kan verrichten. Zo is het ook met de boeren. Die kunnen gewoon boer blijven door iets anders te doen met hun grond.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=