Robin Martens over haar Pestverleden

Dit zegt ze op Instagram over haar pestverleden:

It’s about damn time!! Dat mensen stoppen met pesten, haatdragende opmerkingen overal maar onder typen en maar hun mening geven terwijl niemand daar om vraagt. Dat betekent deze dans voor mij! JA! ik ben vroeger gepest en JA! Ik krijg dagelijks onaardige opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd maar na de opmerking dat ik een dikke rug zou hebben (haha), heb ik toch even deze heeeeeeerlijke dans video met veel plezier opgenomen. Mensen waarom toch altijd die opmerkingen waar niemand beter van wordt of wat aan heeft. Volgende keer als je mij tegen komt zou je die opmerkingen dan in mijn gezicht durven zeggen, dan geef ik je een hele dikke knuffel. Liefde heb je dan waarschijnlijk nodig! Voor al die lieve mensen die gepest worden, nare opmerkingen krijgen of mensen die gewoon gemeen zijn, ik vind het heel naar voor je en het zou niet mogen, ik stuur je heel veel liefde en trek het je niet aan aub! Kom voor jezelf of voor een ander op! Laat het los! Dans het van je af! Lach erom! Het is het echt niet waard, makkelijker gezegd natuurlijk, dat weet ik. Ik was vroeger erg onzeker en ik ben vroeger ook gepest zoals je ziet in de video. Hou van jezelf! Je bent mooi! Je bent leuk! Je bent perfect! Laat niemand je iets anders zeggen! Dans het van je af:) Dat heb ik altijd gedaan en het helpt!

Ben of word jij ook gepest? Krijg je ook haatdragende opmerkingen of ongevraagde meningen van mensen die niks te doen hebben? Deel ze hieronder, laten we erover praten, ik deel die van mij ook.

Je hebt een paardenbek.
Jij bent een ras verrader.
Je hebt een platte reet.
Je kan echt niet acteren.
Je hebt dikke boven benen.
Je voorhoofd is groot.
Dikke rug.
Je hebt geen borsten.
Je bent echt lelijk.
Je hebt een dikke buik.
En dit noem je dansen?
Je neus mag nog wel wat dunner.
Je bent echt wit.
Hoedje werd van mijn hoofd afgetrokken op het schoolplein toen ik kaal was vanwege de leukemie.