Romy Monteiro misbruikt Burnout klachten om Reclame te maken

De site wilt al meteen vertellen dat Romy Monteiro totaal geen burnout heeft. Alleen doet ze iets wat niet in de haak is voor mensen die echt een burnout hebben. Op Instagram zit ze dik een minuut te vertellen hoe erg somber zij de laatste tijd is geweest. Dan denk je: Nu komt het. Dat ze iets ergs mee heeft gemaakt en de laatste tijd misschien depressief is geweest. Niks van alles blijkt waar (of misschien een beetje). Maar meteen daarna zegt ze dat ze er helemaal bovenop is gekomen door naar de sportschool te gaan. Wel moest de naam van de sportschool even groot in beeld (pure reclame). En daarna een sapje van een bekend merk. Dat moest helemaal groot in beeld. Maar om reclame te maken deed ze net alsof ze een burnout had. Iemand die een burnout of depressief is, lost dat niet op met het drinken van een drankje. Daarvoor moet je naar een psycholoog of een psychiater. Sportschool zal wel een beetje helpen. Maar als je voor de sportschool en het sapje pure reclame loopt te maken, dan is dat erg voor mensen die echt een burnout hebben of hebben gehad. En het ergste is nog dat er geen eens bij staat dat het reclame is #ad. Daarvoor kan ze zelfs van de ACM een boete ontvangen van een paar duizend euro. Ze zei bij het maken van reclame niet dat ze een burnout had, maar ze deed net dik een minuut lang alsof het wel zo was. Al met al was het gewoon een reclamefilmpje.