Marlijn Weerdenburg vervangt Dionne Stax

Marlijn Weerdenburg is het nieuwe gezicht van Avrotros en gaat onder andere het programma DNA Onbekend presenteren. Ze is daarmee het vaste gezicht geworden van die omroep. Eerder vertrok Dionne Stax naar Omroep Max, waardoor Avrotros nu Marlijn Weerdenburg heeft gevraagd om programma’s te gaan maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=