Boek van Kimberley Klaver komt op Tv

Sinds 2,5 maand heeft Kimberley Klaver haar eigen boek uitgebracht: Zuid-moeders Breken Niet. Een boek wat gaat over moeders uit het rijke deel van Amsterdam met veel wijn en botox. Maar dat boek komt uit op tv en zal door Media Lane geproduceerd worden. Het wordt een tv serie wat bij een zender wordt uitgezonden. Kimberley Klaver blijft de rechten van dat boek/titel houden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=