Lieke Augustijn van Nieuwe Gasten Helemaal Ontroert door Overlijden Luuk Dresen

Toen Peter R de Vries vermoord werd, had Kees van der Spek duidelijk op Instagram toentertijd laten weten even geen media te willen om alles te verwerken. Nu is dat ook bij Lieke Augustijn zo, die we kennen van Nieuwe Gasten op Youtube. Zij is zeer goed bevriend geweest met Luuk Dresen. Ze hadden samen een eigen Podcast (Lekker Lullen de Podcast), waar ze elke week over een bepaald onderwerp hadden. Gisteren hadden ze nog een aflevering online gezet over Juice kanalen. Een paar uur later overlijd hij door een ongeluk binnen of buitenshuis op 27 jarige leeftijd. Lieke Augustijn was zeer goed bevriend met hem. En daarnaast zaten ze ook samen in Nieuwe Gasten, wat net bestond door de overname van Gierige Gasten. Luuk Dresen en Lieke Augustijn deden daar ook gekke dingen. Maar nu is allemaal de vraag. Wat gaat er met de Podcast Lekker Lullen de Podcast gebeuren? Wat doet Nieuwe Gasten nu hij is overleden? Maar het belangrijkste nog. Hoe gaat het met Lieke Augustijn die een zeer goede vriend verliest. Antwoord. Heel slecht. Ze laat op Instagram weten geen commentaar te willen leveren, het wil verwerken en even offline wil gaan. Met andere woorden, het doet haar enorm veel pijn en wil dat eerst verwerken, net als wat Kees van der Spek bij Peter R de Vries moest doen. En hoe de toekomst van de podcast en Nieuwe Gasten is, is totaal niet bekend. En wat Nieuwe Gasten doet met de video’s die al met hem opgenomen zijn, is ook maar de vraag. Je gaat niet iets uitzenden waarvan de persoon is overleden. De kans bestaat dat de podcast na 2 jaar niet meer gaat bestaan, omdat het meeste werk door Luuk Dresen werd gedaan. En Nieuwe Gasten is eigendom van Talpa. Dus die zullen waarschijnlijk iemand anders zoeken tvv hem. Maar daar gaat natuurlijk eerst wat tijd overheen. Je gaat niet meteen iemand vervangen als ie is overleden. Dat gaat een beetje ver. Wat op dit moment het geval is, is dat Lieke Augustijn niemand te woord wil staan en waarschijnlijk de komende tijd voor zichzelf wil hebben en waarschijnlijk ook niet te zien zal zijn bij Nieuwe Gasten.