Og3ne heeft Bonje met hun Vader

Og3ne heeft aan Yvonne Coldeweijer laten weten dat ze bonje met hun vader hebben. Wat de reden is willen ze niet zeggen. Maar wel heeft hun vader een nieuwe vriendin die ongeveer 30 jaar jonger is dan hun vader en nog jonger is dat Og3ne zelf. Blijkbaar geeft dat misschien wrijving. Al is het allemaal gissen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.