Anna Nooshin weer Vrijgezel

Deze site had al tijden een vermoeden dat ze vrijgezel zou zijn. Ze had het nooit over haar vriend, kwam nooit met haar vriend in het openbaar en had het ook nooit over hem, terwijl ze dat vroeger wel altijd deed. Dus de kans bestaat dat ze al tijden vrijgezel was. Maar nu komt ze er zelf mee naar buiten op instagram. Ze bevestigt daar dat haar relatie over is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.