Robin Martens heeft soms Down momenten

BN’ers doen op Instagram alsof ze altijd heel vrolijk zijn. Maar Robin Martens geeft toe af en toe down momenten te hebben. Dit zegt ze op haar Instagram:

Voor die lieve mensen die denken dat ik altijd vrolijk ben… Vaker wel dan niet maar ik heb ook deze momenten hoor 👉🏼 Ik kan het alleen nu wel sneller loslaten dan vroegah en ik zet het om in positieve energie! En lachen en iets leuks doen helpt wel als je je soms niet goed voelt of bankhangen en rusten ook helemaal prima! De foto’s die je tussendoor ziet 👉🏼 stuur ik in de familie groepsapp als ik er even helemaaaal klaar mee ben. Normaal gesproken maak ik geen emotionele selfies, daar heb je dan geen zin in🤪 Ik krijg deze vraag regelmatig en ik wil hem met jullie delen, ik ben wel benieuwd naar jullie antwoorden. Wat vinden jullie het zwaarste & het mooiste aan ouderschap? De laatste foto is een moood! Haha liefsss ❤️