Kans bestaat dat Klaasje Meijer Vrijgezel is

Vandaag post ze op haar Tiktok een filmpje waarin de volgende tekst staat: Wanneer je weer eens alleen op een hotelkamer zit en je met je zus belt… 😹🥴😂.

Op zich is dat niet erg dat je alleen in een hotelkamer zit. Maar waarom alleen en heeft ze dus laatst ook gedaan, aan het woord Weer te zien. Vervolgens belt ze met haar zus en waarom niet met haar vriend. Maar het gekke is dat als je haar Instagram bekijkt, ze heel vaak met haar vriend op de foto stond of over haar vriend had. Na begin april totaal niet meer. En als ze een leuk uitje heeft, dan doet ze dat met een vriendin of haar zus. In ieder geval met een vrouw. Niet haar vriend. Het lijkt net alsof ze sinds begin april alles alleen doet of met haar vriendin/zus samen. Dus er bestaat een kans dat haar relatie over is. Het is maar gissen, maar dit alles bij elkaar valt wel op.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=