Kans bestaat dat Klaasje Meijer Vrijgezel is

Vandaag post ze op haar Tiktok een filmpje waarin de volgende tekst staat: Wanneer je weer eens alleen op een hotelkamer zit en je met je zus belt… 😹🥴😂.

Op zich is dat niet erg dat je alleen in een hotelkamer zit. Maar waarom alleen en heeft ze dus laatst ook gedaan, aan het woord Weer te zien. Vervolgens belt ze met haar zus en waarom niet met haar vriend. Maar het gekke is dat als je haar Instagram bekijkt, ze heel vaak met haar vriend op de foto stond of over haar vriend had. Na begin april totaal niet meer. En als ze een leuk uitje heeft, dan doet ze dat met een vriendin of haar zus. In ieder geval met een vrouw. Niet haar vriend. Het lijkt net alsof ze sinds begin april alles alleen doet of met haar vriendin/zus samen. Dus er bestaat een kans dat haar relatie over is. Het is maar gissen, maar dit alles bij elkaar valt wel op.