METOO 2.0 IS BIJNA VOORBIJ !!!!!!!

Op RTL Boulevard is een artikel te vinden waar Stichting Mores vertelt (waar mensen melding kunnen maken in de entertainmentsector wegens ongewenst gedrag) dat het aantal meldingen sinds de uitzending van Boos flink terug loopt. En dat zou mede komen doordat bepaalde kanalen zich negatief uitlaten over het doen van een melding. Deze site deed dat ook. Maar puur om het feit dat de cultuursector waar bloot in voorkomt opeens verleden tijd was. Doordat theater/film/tv geen naakt meer durven te laten zien, lopen ze daardoor flink wat bezoekers mis wegens sex sells. Dus Mores kan wel zeggen dat onder andere deze site ervoor heeft gezorgd dat er negatief uitgelaten wordt als mensen melding willen doen. Maar weet wel dat hun eigen sector (cultuursector) daardoor wel in de problemen komt als ze geen bloot meer toe kunnen passen. Als mensen last hebben, dan weten ze de weg naar de politie wel te vinden. Een melding doen bij de politie is dan ook meer dan voldoende. Maar laat de media er buiten. Door de media wordt de cultuursector aangetast als ze geen sex sells toe kunnen passen. Vrouwen zijn ook weer niet zo debiel dat ze geen melding durven te doen. Tevens hebben ze vaak een management of agency die kunnen ingrijpen, waar ze hun klachten kunnen delen. En los daarvan. Iemand kan je altijd nog civiel dagvaarden als iemand over zijn grens heen is gegaan. Dan heeft ie de regels van het contract overtreden. En daarvoor kan je ook een boete eisen. Dus er zijn meedere wegen dat vrouwen in de entertainmentsector een melding kunnen doen. Maar het maar goed dat MeToo 2.0 bijna voorbij is. Alleen producenten zijn nog bang om weer naakt toe te kunnen passen. En als ze naakt toepassen, dan doe ze dat op een verantwoordelijke manier. Maar laat de media er buiten. Is slecht voor de hele entertainmentbranche. Ze lijden daardoor verlies nadat ze al flink hebben geleden door de corona pandemie.