Tip voor BN’ers: Stalk deze Site als je dat graag wil!

Het programma Roddelpraat heeft in de uitzending van vandaag vertelt dat toen de rechtszaak van hun tegen Famke Louise er was, de rechter al had geoordeeld dat Famke Louise moest winnen. Puur omdat de rechter Roddelpraat niks vond en zij (waarschijnlijk haar dochter) fan is van Famke Louise. Ze zou daarmee niet echt onafhankelijk zijn geweest. Tenminste dat zegt Roddelpraat in de uitzending. Niet deze site. Maar dat betekent dus dat justitie altijd bekende vrouwen (niet bekende mannen) voor trekt. Ook al zijn ze fout geweest. Als juice site zoals deze heb je dus geen poot om op te staan. Ook al staan ze niet in hun recht of hebben ze crimineel gedrag vertoond. Zoals bv een paar bekende vrouwen (kennen elkaar niet en op verschillende tijdsperiodes) deze site echt flink hebben gestalkt met hele nare, smerige berichten. En dan bleeft het per persoon niet bij 1 bericht. Dat deden ze omdat deze site ooit een keer een naar bericht over ze had geschreven. Maar ja dat mag, omdat ze nou eenmaal bekend zijn en dat toen nieuws was (maatschappelijk belang). Als die BN’ers dan deze site voor een paar weken/maanden flink gaan stalken, is dat normaal gesproken bij onbekende nederlanders crimineel gedrag en kunnen ze een strafblad krijgen als deze site aangifte bij de politie gaat doen. Maar nu blijkt bij Roddelpraat dat bij bekende vrouwen er niet tot nauwelijks naar wordt omgekeken, omdat ze nou eenmaal bekend en knap zijn (ahum). Maar dat betekent dus dat stel dat deze site bv aangifte zou doen van een stalkingpraktijk van een bekende vrouw (wordt totaal NIET gedaan). Maar stel dat. Dan zul je zien dat waarschijnlijk de aangifte geen eens wordt opgenomen. Waarom? Omdat het een bekende vrouw is en die zijn volgens justitie dus net zo heilig als Sinterklaas. Dus daarom een tip voor BN’ers die dit lezen en deze site niks vinden (maar waarom bezoek je het dan :>). Als je deze site niks vindt, ga deze site stalken via het contactformulier. Doe het, want aangifte doen heeft toch geen zin. Je kan vrij zijn om je criminele stalkingsprakijken uit te oefenen als jij dat als BN’er dat wilt. Je blijft als BN’er toch onherkenbaar. En je kan deze site lekker 100 mailtjes sturen met alleen maar scheldwoorden. Doe het. Er is geen kip die ernaar omkijkt. Jij bent volgens justitie de Koningin van Nederland. Je bent bekend. Maak daar ook gebruik van. Jij mag vreemdgaan. Onbekende nederlanders niet. Onbekende nederlanders mogen niet stalken. Jij wel! Dus ben je een bekende vrouw en heb je zin om deze site af en toe te stalken door via het contactformulier nare teksten te sturen. Doe het, want volgens justitie mogen bekende vrouwen doen en laten wat ze willen. Zolang je maar geen geweld gebruikt zoals bij Glennis Grace. Je blijft onherkenbaar. Dus wat belemmerd jou. Ben je onbekend en je gaat deze site stalken, dan loop je natuurlijk kans via het ip adres om achterhaald te worden. En als onbekende nederlander word je wel natuurlijk flink bestraft. Maar mocht jij een bekende vrouw zijn, dan maakt het niks uit. Dit is een cynische tekst, maar komt er wel op neer wat ze zeiden omtrent Famke Louise bij Roddelpraat.