Zoon van Tanja Jess is een Transgender

Tanja Jess en Charly Luske hebben 2 zoons, waarvan de oudste zoon een transgender blijkt te zijn. Dit komt doordat Roddelpraat ermee kwam in een filmpje met de vraag of de zoon van Charly Luske een jongen of een meisje was. Later had deze site het er nog eens over. Maar doordat dat gerucht ging, heeft Charly Luske op zijn instagram in een tv programma bekend gemaakt zijn dat zoon een transgender is. Zijn nieuwe naam is Alice.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=