Zijn de Vrienden van Anna Nooshin wel Echt haar Vrienden?

BN’ers hebben altijd zogenaamd heel veel vrienden. Allemaal popiejopie doen hoe goed ze zijn door veel vrienden te hebben. Maar nu blijkt dat Anna Nooshin haar vrienden heeft betaald om reclame te maken voor haar documentaire op Prime Video. Zo betaalt zij haar vrienden, zodat er vervolgens kunnen zeggen hoe goed de documentaire is. Nu doet ze dat ook Bas Smit aldus Media Courant. Bij Fred van Leer stond heel duidelijk dat het een advertentie is. Maar laten we even serieus zijn. Vrienden moeten toch vrijwillig zoiets doen. Je gaat toch niet je vrienden betalen om alleen maar een goed woordje te zeggen. Zoiets heet ook wel een vriendendienst. Als je je vrienden moet betalen voor zoiets, dan kan je ze geen vrienden noemen. Dan zijn gewoon geldmaniakken. Een mening van deze site. En dat gezegd worden omdat het een mening is wat toegestaan is in Nederland. Maar het erge is dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Niet omtrent Anna Nooshin. Maar gewoon in de hele BN’er wereld. Interviews/photoshoots zouden ook zogenaamd gratis zijn. Blijkt dat je daar minimaal 500 euro voor moet betalen. Maar managers zeiden tegen deze site dat het gratis is, wat niet zo blijkt te zijn. Ook allemaal gelogen. Net doen alsof BN’ers een vriendendienst doen voor sites en tv programma’s. Krijgen ze er gewoon dik voor betaald. Reden waarom dat gezegd wordt: Kouwe Kak. Net doen alsof BN’ers het voor niks doen, waardoor ze meer gewaardeerd worden. Maar ondertussen wel geld cashen. Maar omtrent Anna Nooshin en andere BN’ers die BN’er vrienden hebben. Als je betaald om dingen voor je vrienden te doen, is dat niet gezond.