Amber Kortzorg waarschijnlijk Vrijgezel

Amber Kortzorg heeft een vriend die in Zwitserland woont. Alleen stonden ze altijd samen op de instagram van haar als hij weer in Nederland was. Maar het laatste jaar is hij totaal niet meer in beeld op haar instagram. Dat zegt nog niks. Maar vandaag maakt ze bekend dat ze een woning voor zichzelf heeft gekocht. Ze heeft al jaren een vriend. Dus waarom niet met hem samen? Voor zulke dingen hoort je vriend er toch bij te zijn. Aangezien ze een woning voor haarzelf heeft gekocht en haar vriend al een jaar lang niet meer op instagram is verschenen, bestaat de kans dat ze vrijgezel is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.