Waarschijnlijke Reden waarom Yvonne Coldeweijer het altijd over Vreemgaande Bekende Mannen heeft

Vaak gaat het bij Yvonne Coldeweijer over bekende mannen die vreemdgaan. Denk aan Danny de Munk, Charly Luske en Andre Hazes. Alleen zegt ze vandaag in een interview op tijdschrift.nl, dat ze een ex heeft gehad die tot 7 wel keer vreemd is gegaan tijdens haar relatie met hem. En waarschijnlijk heeft ze daar een trauma aan overgehouden en denkt ze dat heel veel mannen, en dus ook bekende mannen, vreemdgaan. Het zit bij haar zo diep, dat ze zelfs voor in therapie is gegaan. Dus als zij het in haar juice het over vreemdgaande mannen heeft. Dan moet je je afvragen of ze dat zegt om die BN’er terecht te zetten hoe het hoort. Of dat ze het misschien om vreemdgaande mannen terug te pakken. Het is natuurlijk niet allemaal zeker. Maar als je dit zo leest, dan valt het wel te begrijpen waarom ze het vaak over vreemdgaande mannen heeft in haar juice.