Als een BN’er wat zegt Krijgen ze er Waarschijnlijk altijd voor Betaald

Voor de documentaire van Anna Nooshin bij Prime Video, blijkt dat waarschijnlijk haar BN’er vrienden er waarschijnlijk betaald voor krijgen als ze iets goeds zeggen over haar docu. Er staat namelijk bij die meningen ad of partnert bij. Dus een advertentie. En dan krijgen ze er gewoon voor betaald. Al is dat niet helemaal zeker. Nu maakt dat niks uit. Maar weet dat het dan overal gebeurd. En dit gaat dan niet via de BN’er, maar via het management. En betalen verbaasd deze site niks. Deze site had er alles aan gedaan om een simpel interviewtje een keer te krijgen, aangezien een management zei dat het gratis is. Blijkt deze site van een BN’er dat er wel degelijk betaald moet worden. Deden managements net alsof deze site niet deugt. Blijkt dat het gewoon niet doorgaat, omdat deze site er niet voor wou betalen. Maar dat willen ze totaal niet zeggen. BN’ers zullen ook nooit toegeven dat ze er voor betaald krijgen. Want in het dagelijks leven werken ze bv gewoon in een winkel. Maar dat vertellen ze geen eens. Laat staan dan iets heel kleins. Ze liegen in dat opzicht alles bij elkaar om alleen maar professioneel en exclusief over te komen. Alsof ze alles altijd gratis doen. Nu blijkt dat ze er waarschijnlijk voor betaald krijgen om alleen maar een mening te geven, terwijl het vrienden van Anna Nooshin zijn, moeten die vrienden zelfs betaald krijgen. Als je vrienden met elkaar bent, dan doe je soms vriendendiensten (gratis diensten) om je kennissen en vrienden tegemoet te komen. Dan ga je geen geld vragen. Dus het lijkt wel alsof BN’ers voor alles betaald willen krijgen. Maar dat BN’ers overal voor betaald willen krijgen is natuurlijk absurd. Een interview of photoshoot moet zelfs voor betaald worden (niet zo heel veel wegens gratis pr, maar toch). Normaal gesproken moeten BN’ers betalen om zich te laten adverteren. Maar in de showbizz moeten bedrijven betalen om op hun platform zich te laten adveteren met een BN’er. Omgekeerde wereld. Je zou denken dat BN’ers wat coulanter zijn door corona, dat ze minder opdrachten kregen en meer dingen gratis doen om zichzelf te promoten. Dat blijkt dus totaal niet zo te zijn. En als ze minder aanbiedingen krijgen, dan hoor je ze piepen dat het minder gaat. Nou eigen schuld, dikke bult als je overal geld voor wilt hebben, terwijl eigenlijk de BN’er zou moeten betalen.