Je mag Niet meer in Luxe leven volgens Olcay Gulsen

Olcay Gulsen zat gisteren bij Op1 waar ze kritiek toonde aan een man die opkwam voor de mensen die urenlang in de rij moesten wachten bij de KLM. En soms zelfs geen eens op vakantie konden, terwijl ze flink wat geld hadden betaald. Denk je op vakantie te gaan. Moet je of superlang wachten of je vakantie gaat geen eens door. En je bent je geld nog kwijt. Dat is natuurlijk gewoon een personeelstekort wat ze al bij de KLM wisten al ruim van tevoren. Maar Olcay Gulsen vond die man maar zeuren, dat al die mensen urenlang in de rij moesten staan en misschien geen eens op vakantie konden. Zij zei dat er wel ergere dingen in de wereld zijn zoals de oorlog in Oekraine. Nou als ze zo denkt, mag je dus niks meer in Nederland. Want dan kunnen we ook zeggen, dat geen eens naar een winkel mag, omdat je vroeger geen winkel had. Of dat je niet met de auto mag rijden, omdat in arme landen veel mensen geen auto hebben. Ze noemde het zelfs een VVD mentaliteit. VVD Mentaliteit is even iets anders. Dat is de mensen rijker maken en de armen armer. Dat heeft niks mee te maken dat je geen eens op vakantie kan. Olcay Gulsen liet door gedrag bij Op1 een sfeertje creeeren alsof die man uit zijn nek zat te kletsen. Hij had volkomen gelijk en Olcay ging een grens te ver. Mensen mogen best in een bepaalde luxe wonen, leven of wat dan ook. Wij leven hier in Nederland in deze tijd. En niet in een ander land of in een andere tijd.