Anna Gimbrere’s Telefoon is Kapot

Vandaag is Anna Gimbrere niet zo blij. Ze heeft per ongeluk haar telefoon laten vallen en naast een barst in het scherm, doet ie het ook niet meer. Ze had een speciale telefoon waarvan je de onderdelen kon vervangen (duurzaam). Blijkt dat door die val niet meer te kunnen. Ze zou dus een nieuwe telefoon moeten kopen. En een tip voor haar is dan om een bookcase er omheen te doen. Zo voorkom je dat je telefoon kapot kan gaan of een barst in het scherm komt. Daardoor is ze nu een tijdje offline, omdat ze even geen telefoon heeft.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=