Linda Hakeboom gaat een Documentaire maken over S10

Na de kankerperiode van Linda Hakeboom weet niemand nog wat Linda Hakeboom gaat doen. Deze site weet het. Ze gaat een documentaire maken en volgt S10 met haar songfestivaltour. Dit weet de site door een filmpje op de telegraaf. Daar is Linda Hakeboom te zien als de Telegraaf S10 interviewt op weg naar Turijn. Zo heeft Linda Hakeboom ook haar koffer bij zich, wat aangeeft dat ze meereist en dus haar volgt. Ook zat ze even te filmen, wat weer aanduidt dat het om een documentaire gaat. Je kan dat zien in de foto hieronder. Linda Hakboom heeft nog niks naar buiten gebracht. Maar dit is wat ze gaat doen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=