Abbey Hoes ondergaat 2 Medische Behandelingen om Mooier te worden

Abbey Hoes ondergaat 2 medische behandelingen. Puur cosmetisch. Geen botox of fillers. Maar dingen die normaal zijn om te doen. Nou ja, het eerste is het laten verwijderen van een tatoeage. Daarvoor moet ze een paar behandelingen ondergaan voordat het verwijderd is. Ook neemt ze een beugel om haar tanden meer recht te laten zetten. Ze had namelijk dat niet toen ze puber was. Daarom laat ze er nog een zetten op latere leeftijd.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.