Ex van Melissa Drost ging misschien Vreemd tijdens hun Relatie

Tenminste dit beweert het Youtubekanaal Juice Channel op hun Instagram. Is niet beweert door deze site. BN’ertjes meldt het alleen omdat zij het melden. Dit bericht is natuurlijk te heftig om iets te beweren als iets niet waar zou zijn. Er is geen enkel bewijs. Maar Juice Channel beweert dat de ex van Melissa Drost (Alkan Coklu) die ook in GTST heeft gespeeld als de rol van Amir, vreemd zou zijn gegaan tijdens hun relatie. Wel is zeker dat het ooit uit is gegaan. Maar of het daar is aan ligt, is te betwijfelen. Juice channels beweren soms iets, maar kunnen enkel bewijs soms tonen. Op hun Instagram geven ze aan het uit te zoeken. Maw, ze beweren misschien iets en gaan het later pas uitzoeken. Dat moet juist andersom. Eerst uitzoeken, wel degelijk bewijs hebben en dan pas publiceren. Tot nu toe is er totaal geen bewijs. BN’ertjes raadt Melissa Drost en Alkan Coklu om totaal geen gerechtelijke stappen te ondernemen. Laat het gewoon lekker over je heen waaien. En als het waar is, dan nog boeien. Hoe Juice Channel dit wou uitzoeken is onduidelijk. Willen ze in de laatjes kijken bij Melissa Drost of misschien ergens op staat dat hij vreemd ging door in te breken in haar huis? Of gaat Juice Channel de Baron, B2 en Vlugge Japie inschakelen om in te breken in hun huis om op zoek te gaan naar vreemdgaan bewijs? Het klinkt heel onlogisch. En ze kunnen wel mailtjes krijgen. Dat kan door iedereen zijn verzonnen. Dat is geen bewijs. Wel heeft BN’ertjes de mogelijkheid om het aan Melissa Drost zelf te vragen. Zij bezoekt deze site (achterhaald). Dus als zij dit leest. Zou ze dan via de Contact pagina (envelopje rechtsonderin) via het contactformulier willen reageren en zeggen hoe dit zit. Deze site kan het immers wel uitzoeken door het persoonlijk te vragen, wat Juice Channel niet kan. Alkan Coklu zou volgens hun actief zijn geweest op datingapp Raya. Ze hebben een profiel laten zien, maar dat is gewoon een foto gedownload van het internet van hem. Dat kan ook door iedereen zijn aangemaakt. Hieronder zie je een mail waarin Juice Channel het over hem heeft. En mocht Melissa Drost dit lezen, reageer even!