Nikkie Plessen heeft duidelijk Fillers gebruikt

Aan haar lippen kan je dat zien. Ze kan niet zeggen dat het niet zo is. En waarschuwing. Botox, fillers is altijd slecht voor het lichaam. Botox en fillers hebben altijd maar een tijdelijke werking voor een klein jaartje. Dus hopelijk gaat ze zich niet meer laten spuiten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.