Poll/Quizvraag: Welke 3 BN’ers hebben Deze Site Gestalkt?

Dit is een leuke poll en quizvraag. Het antwoord zal nooit gegeven worden. Maar deze site is 3 keer gestalkt geweest door 3 verschillende BN’ers die elkaar totaal niet kennen. Ze zijn wel een vaste bezoeker van de site. Maar door een meningsverschil of een opmerking, hebben ze wel heel veel mailtjes gestuurd met nare scheldwoorden. Elk wel minimaal 3 mailtjes. Deze site wilt het niet de hele tijd over de ex stalkers hebben. Maar toch is deze site wel nieuwsgierig wat bezoekers denken wie dat zou hebben gedaan. Je moet hieronder in de poll/quizvraag 3 BN’ers aanvinken, van wie je denkt dat ze deze site hebben gestalkt. Dus vul niet 1 BN’er, maar 3 BN’ers in bij deze eenmalige stem. Het antwoord zal nooit gegeven worden. Maar interessant is wel wat de bezoekers denken. Dus vul hieronder 3 BN’ers in waarvan jij denkt dat ze deze site hebben gestalkt. De 3 ex stalkers staan wel in deze lijst. Dus 3 van deze BN’ers hebben deze site wekenlang lastig gevallen zonder enige aanleiding. Dus vul hieronder de 3 BN’ers wie je ervan verdenkt.

Welke 3 BN'ers hebben denk je deze site gestalkt?