Poll/Quizvraag: Welke 3 BN’ers hebben Deze Site Gestalkt?

Dit is een leuke poll en quizvraag. Het antwoord zal nooit gegeven worden. Maar deze site is 3 keer gestalkt geweest door 3 verschillende BN’ers die elkaar totaal niet kennen. Ze zijn wel een vaste bezoeker van de site. Maar door een meningsverschil of een opmerking, hebben ze wel heel veel mailtjes gestuurd met nare scheldwoorden. Elk wel minimaal 3 mailtjes. Deze site wilt het niet de hele tijd over de ex stalkers hebben. Maar toch is deze site wel nieuwsgierig wat bezoekers denken wie dat zou hebben gedaan. Je moet hieronder in de poll/quizvraag 3 BN’ers aanvinken, van wie je denkt dat ze deze site hebben gestalkt. Dus vul niet 1 BN’er, maar 3 BN’ers in bij deze eenmalige stem. Het antwoord zal nooit gegeven worden. Maar interessant is wel wat de bezoekers denken. Dus vul hieronder 3 BN’ers in waarvan jij denkt dat ze deze site hebben gestalkt. De 3 ex stalkers staan wel in deze lijst. Dus 3 van deze BN’ers hebben deze site wekenlang lastig gevallen zonder enige aanleiding. Dus vul hieronder de 3 BN’ers wie je ervan verdenkt.

Welke 3 BN'ers hebben denk je deze site gestalkt?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=