BN’ers die een Jeugdfoto Publiceren zijn Niet meer Standaard een Vaste Bezoeker

Deze site heeft vanaf december door de jeugdfoto rage wel 20 BN’ers kunnen achterhalen die deze site bezoeken, doordat ze allemaal in die maanden erna een jeugdfoto publiceerde nav de vele jeugdfoto’s die hier staan. Aangezien deze site ze ooit getipt heeft per mail via instagram, gaat de site ervan uit dat die BN’ers deze site bezoeken. Dat blijft zo. De BN’ers die toen zijn achterhaald, zijn achterhaald omdat ze meededen met de rage hier op deze site. Dus dat blijven vaste bezoekers. Maar nu heeft Gaite Jansen een jeugdfoto gepubliceerd. Maar omdat jeugdfoto rage trend nu al een maand voorbij is, is er geen reden om te bedenken dat Gaite Jansen misschien ook deze site bezoekt door de jeugdfoto’s hier op deze site. Dat gaat te ver. Dat BN’ers een jeugdfoto publiceerde van december tot en met maart is logisch dat ze dan een vaste bezoeker van deze site zijn, omdat dat was tijdens de trend hier op de site. Maar nu is de rage voorbij. Dus BN’ers (zoals Gaite Jansen) die nu een jeugdfoto publiceren, gaat de site niet echt meer van uit dat ze dat doet vanwege de vele jeugdfoto’s hier op de site. Dat staat er nu los van. Dus Gaite Jansen heeft nu wel een jeugdfoto gepubliceerd. Maar dat wil dus niet zeggen dat ze een vaste bezoeker is en komt dan ook niet in de lijst van BN’ers die deze site bezoeken.