BN’ertjes heeft Samantha Steenwijk Geblokkeerd

Doordat zij een keer een enquete heeft ingevuld, heeft zij haar ip adres achtergelaten. Daardoor kan dat ip adres gebruikt worden om haar te blokkeren op deze site. En dat mag, aangezien de site zelf mag bepalen wie wel en niet welkom is op deze site. En aangezien Samantha Steenwijk om niets Yvonne Coldeweijer voor de rechter heeft gedaagd (juice collega), heeft de site om die reden hier haar geblokkeerd. Kan ze er toch op, dan moet ze weten dat de site eigenaar een hekel aan haar heeft. Dit vinden Roddelpraat en Media Courant immers ook. Yvonne Coldeweijer zei dat ze af was gevallen door dieetpillen. Dat moest ze verwijderen. Had ze gedaan. En vervolgens nog eens 2 keer rectificeren. Dat had ze ook gedaan op haar youtubekanaal. Maar dan nog daagt ze haar voor de rechter met nog eens een schadevergoeding van 5000 euro, wat ze nooit zal krijgen. Maar als je zoiets vraagt, dan ben je wel wreed naar BN’er collega’s toe. En aangezien Yvonne Coldeweijer ook een juice kanaal heeft, net als deze site in site vorm, heeft deze site haar geblokkeerd. Je mag best een sommatiemail om iets te laten verwijderen. Zo nee, dan een rechtszaak. Maar niet voor iets onbenulligs, het nieuws verwijderd, 2 rectificaties en vervolgens dan nog eens dagvaarden met een zogenaamde schadevergoeding te eisen. En omdat ze ook bekend is in de media, had ze ook kunnen denken, dit hoort er nou eenmaal bij. Vanochtend was de rechtszaak. De uitspraak volgt later.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=