Poll: Wat denk jij dat de Uitspraak is bij Rechtszaak Yvonne Coldeweijer?

Samantha Steenwijk heeft Yvonne Coldeweijer voor de rechter gedaagd, wegens het nieuws van Yvonne op haar Youtube kanaal, dat Samantha zogenaamd dieetpillen zou slikken om af te vallen. Ook al is het een roddel. Wat maakt het uit als iemand dat beweert. Zeer overdreven dat Samantha een rechtszaak aanspant. Haar eigen imagoschade gaat er alleen maar door achteruit. Ze is nou eenmaal bekend en dan moet je accepteren dat er over je geschreven wordt. Maar ondanks dat heeft Yvonne Coldeweijer het bericht verwijderd en tot 2 keer toe gerectificeerd. Dus wat wilt ze nog meer. Toch zet Samantha Steenwijk door. Als ze dat doet, dan gaat deze site haar verbannen en de toegang tot deze site weigeren, aangezien de site eigenaar haar ip adres heeft. Het moet niet zo zijn dat Juice kanalen geen recht hebben om te bestaan. Ze gaan wel ver, maar het niet zo zijn dat BN’ers bepalen wat wel en niet op de markt mag komen door ze kapot te procederen. Al zijn de griffiekosten (proceskosten) bij een kort geding maar maximaal 360 euro. Tenzij je een advocaat hebt. Maar dat is totaal niet nodig. Maar los daarvan zal er over 1 a 2 weken een uitspraak komen. Wat denk jij dat de uitspraak zal zijn?

Wat zal de uitspraak zijn bij de rechtszaak tussen Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer?