Linda Hakeboom heeft haar Ogen latan Laseren

Ze wou haar hele leven al haar ogen laten laseren om geen bril meer te hoeven dragen. Maar nu hakte ze toch de knoop door. Doordat ze een ziekte heeft gehad, heeft ze zichzelf getrakteerd om de wens uit te laten komen. Vandaag liet ze al 1 oog laseren. De volgende keer de andere. Ze zal dan geen bril meer hoeven te dragen. Wel zegt ze een behoorlijk branderig gevoel te hebben in haar oog.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=