Roddelpraat heeft Waarschijnlijk Flink Verdient aan Rechtszaak van Famke Louise

Deze site is ergens achter gekomen waarbij flink misbruik is gemaakt van Famke Louise. Famke Louise ging Roddelpraat dagvaarden voor de rechter, aangezien dat youtubekanaal zei dat Famke Louise zou zijn verkracht door Ali B volgens een muziekopname. Dit bleek niet waar te zijn. Famke Louise eiste geen schadevergoeding. Alleen een rectificatie op de site van Roddelpraat. En dat het natuurlijk in de media komt dat het niet waar is. Famke Louise had 2 weken geleden met glans de rechtszaak gewonnen. Roddelpraat zei toen dat ze 27.000 euro aan proces en advocaatkosten moeten betalen. Ze hadden daarvoor een crowdfundings actie opgericht en haalde 36.000 euro binnen van hun bezoekers. Dit om de kosten terug te verdienen. Maar waar is BN’ertjes achter gekomen. Roddelpraat liegt vaak dingen bij elkaar dat Dennis Schouten bv met Sylvana IJsselmuiden en Famke Louise naar bed is geweest. Bla bla bla. Maar nou komt het. Roddelpraat moet alleen hun eigen advocaat betalen (paar duizend euro bij een kort geding). En alleen de proceskosten (griffierechten). Dus NIET de kosten van de advocaat van de Famke Louise. Anders hadden ze daarvoor een kostenveroordeling moeten indienen. Maar wat zijn de prijzen van griffiekosten bij een kort geding voor rectificatie/Ja Nee. Schrik niet: Voor burgers 314 euro. Met een vergoeding van de overheid maar 86 euro en voor bedrijven (BV) maximaal 676 euro. Dit kan eventueel met schadevergoeding oplopen tot maximaal 1300 euro voor particulieren als er geld bij komt kijken. Meer niet. Dus de kosten die Roddelpraat hebben moeten maken is: 314 euro Griffiekosten + hun eigen advocaat = ongeveer een paar duizend euro dus. Zij vragen door crowdfunding dat het zogenaamd 27.000 euro kost. Een normaal mens weet dat dat nooit kan. Ze hebben zelfs van hun bezoekers 36.000 euro bij elkaar gekregen. Dus uiteindelijk hebben ze ongeveer meer dan 30.000 euro in eigen zak kunnen steken. Als dit echt zo is, dan hebben ze gewoon hun eigen kijkers belazerd door geld te doneren, wat niet nodig was. Het is niet allemaal zeker, omdat je niet weet dat de rechter precies heeft gezegd. Maar als we de media moeten geloven, zijn de kosten waarschijnlijk maar hooguit een paar duizend euro en geen 27.000 euro zoals Roddelpraat beweerde. Deden ze misschien om er flink veel geld aan te verdienen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.