Is Anouk Maas Vreemd gegaan?

Doet zij soms Barbara Sloesen na? Barbara Sloesen had een half jaar geleden met haar ex 10 jaar lang een relatie gehad. En in no time had ze een nieuwe vriend. Ene Joost. Nu is deze site erachter gekomen dat Anouk Maas een aantal maanden geleden nog een relatie had met Michel. Die is fotograaf van beroep. Een doodnormale jongen. Nu heeft Anouk in no time ook een andere vriend wat ze ook bevestigd op haar instagram. Alleen weten mensen blijkbaar niet dat dat haar nieuwe vriend is. Met haar ex had ze sinds 2005 een relatie. Dus ook dik 7 jaar lang wat mee gehad. En dat kan natuurlijk uitgaan. Maar om in een paar maanden tijd iemand te leren kennen meteen nadat je relatie uit is gegaan. Of dat zij gewoon misschien vreemd is gegaan, gaat wel erg snel en erg ver. Als een onbekend iemand meteen iemand ontmoet of vreemdgaat, is die persoon gewoon een lul of trut. Maar BN’ers lijken hiermee weg te komen. Alsof zij dat wel mogen doen. Barbara Sloesen ging haar al voor. En natuurlijk Lauren Verster (tot 2 keer toe), Tooske Ragas, Chantal Janzen en nog vele anderen. Wat die bekende mensen zich bezielen dat zij denken alles te kunnen doen en laten (gewoon asociaal). En het erge is nog, net als bij Barbara Sloesen, is dat iedereen positief is en hun een gelukkig leven wenst. Waarom komt niemand met het verhaal dat ze gewoon asociaal gedrag heeft getoond. En wat maakt het hier erg aan. Haar nieuwe vriend heet Nigel. En als je kijkt naar wat voor persoon het is, dan wil je daar niet zo graag mee thuis komen. Lang haar, vol met tatoages, staat op zijn instagram ook naakt. En hij doet net met zijn gespierde lijf en zijn lange haar met tatoeages alsof ie jezus is en daar ook op lijkt. Wat BN’ers bezielen om meteen een ander te hebben of vreemd te gaan, is niet bekend. Wel is het positief dat als een BN’er een relatie heeft en jij vindt haar leuk, zij dus best haar eigen relatie uit wil maken voor jou. Dus mannen maken daardoor meer kans. Maar ja, als BN’ers dan weer iemand anders ontmoeten die leuker zijn, maken ze het dan weer uit met jou :>. Dit bericht is misschien wel heftig. Maar het moet toch niet zo zijn dat vreemdgaan of meteen een ander hebben geaccepteerd wordt. En dat volgers met positieve berichten net doen alsof het normaal is. Je hebt een relatie om daar een toekomst mee op te bouwen. Niet om na de eerste de beste nieuwe leuke man, daar wat mee aan te pappen. Chlamydia heeft ook niet zoveel zin om zich te verspreiden :>.