Waar is Maan mee Bezig?

Als je de laatste paar maanden op haar instagram kijkt, dan is Maan een beetje vreemd bezig omtrent het op vakantie gaan. Half januari ging ze op vakantie voor 2 weken naar Curacao. Een maand geleden ging ze op vakantie naar Barcelona. Vorige week zat ze in Belgie. Al was dat voor promotie van haar single op de belgische radio. En nu is ze voor een weekje naar Oostenrijk om te skieen. Maar het frappanste is nog dat ze iedere keer met 1 of 2 vriendinnen is gegaan. Of die de kosten van de vakanties zelf hebben betaald is maar natuurlijk de vraag als het om zulke lange dure reizen gaat. Als dat zo is, waarom betaalt Maan dan hun vakanties. Want even naar Curacao voor 2 weken in een hotel doe je ook niet zomaar. Het is dat niemand er zich mee moet bemoeien. Maar al die vakanties terwijl het nog geen zomer is, is wel frappant. Wel was het half januari niet netjes dat ze op vakantie ging. Iedereen werd afgeraden om niet op vakantie te gaan wegens Corona. Met name op Curacao was er toen een uitbraak. Gaat zij daar naartoe op vakantie. Niet echt netjes als iedereen zich toen aan de regels hield wegens de Omikron variant. Maar waarom zij zovaak op vakantie gaat met dezelfde 2 vriendinnen is niet bekend. Het is tenslotte nog geen eens zomer.