Linda Hakeboom heeft Borstkanker gekregen door Familieleden

Linda Hakeboom heeft op haar Instagram medegedeeld dat ze heeft gehoord dat van haar nichten van haar vaders kant, die ze nooit heeft gezien, ook vaak borstkanker voorkomt. Haar vader kent ze niet goed. Die ging weg toen zij nog maar een paar jaar oud weg en nauwelijks meer daarna van zich laten horen. Het blijkt dus genetisch te zijn dat ze borstkanker heeft gekregen. Niet zozeer door roken of drinken. Aangezien ze haar nichten en de familie van haar vader nauwelijks kent, wist ze ook niet dat het daar vandaan kwam. Overigens heeft ze niet het gen dat iemand bijna zeker weten borstkanker krijgt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.