Barbara Sloesen speelt in de Opvolger van Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn

Barbara Sloesen speelt samen met Holly Brood en Sanne Langelaar in de opvolger van Alles is Zoals het Zou Moeten Zijn de film. De film wordt nu geproduceerd en gaat dan Alles is Nog Steeds Zoals het Zou moeten Zijn heten. Het enige verschil is dat in deel 1 het gebaseerd was op het boek van Daphne Deckers. Het tweede deel is niet afkomstig van dat boek. Dat is een zelfbedacht verhaal. Het verhaal speelt zich dan af in Parijs.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=