Welmoed Sijtsma moet Lachen om Relatie Geruchten met Jort Kelder

Welmoed Sijtsma laat in de Beau Monde weten het hilarisch te vinden dat de media denkt dat zij en Jort Kelder wat met elkaar hebben. Waarom? Omdat ze samen Op1 presenteren. Wel daten ze met elkaar op zakelijk niveau. Hoe de media erbij komt blijft voor haar een raadsel. Ooit dachten zij erover om misschien bekend te maken dat ze samen gaan trouwen, wat niet zo is. Puur voor de gein om de media een hak te zetten. Het is een roddel wat niet waar is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=