Grote TV show met Amber Kortzorg wordt Waarschijnlijk Niet Uitgezonden

In december was er een opname van De Nationale Kaktest met Amber Kortzorg en Jurre Geluk. Dat programma zou in februari uitgezonden worden. Al blijkt dit niet uitgezonden te zijn geweest. Voor Amber Kortzorg is dit natuurlijk niet leuk. Voor haar was dit de eerste grote show. De opname is al maanden achter de rug. Maar blijkbaar heeft BNNVara waarschijnlijk besloten om die test niet uit te zenden. In die test gingen BN’ers de quiz aan wie het meest weet van het darmstelsel. Of de test in de toekomst nog wordt uitgezonden is niet zeker.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.