Maan zou het Bed hebben gedeeld met een Student

Hoe lang moet het juice nieuws bij juice kanalen nog doorgaan met nep roddels. En dan niet met nieuws wat nergens over gaat. Maar roddels die BN’ers enorm kunnen schaden, zonder enig bewijs. Zo ook nu. Maan zou volgens een Juice Kanaal het bed hebben gedeeld met een student in Curacao. Maar bij nader onderzoek blijkt dat afgelopen september volgens diezelfde juice kanalen zij zogenaamd een vriend zou hebben. Dan ga je niet het bed met een student delen. En zo heeft Dennis Schouten zogenaamd het bed gedeeld ooit met Famke Louise. Maar diezelfde Famke Louise heeft hem voor de rechter gedaagd om een andere zaak. Dus juice kanalen zeggen altijd wel nieuws te hebben. Maar vaak zonder bewijs. En volgens Yvonne Coldeweijer heeft zij al het nieuws van zogenaamde spionnen. Mensen die het voor haar in de gaten houden. Maar deze site kan je vertellen dat hier maar zelden een nieuwstip binnenkomt met heel veel bezoekers. En tips die binnenkomen, staan gewoon in de media. Dus er komt eigenlijk nooit een tip binnen van een bezoeker over een BN’er. De site krijgt eigenlijk alleen maar serieuze vragen, technische vragen of foto’s van BN’ers. Maar nieuwstips nauwelijks. De site vergelijkt juice kanalen eigenlijk met de oude roddelblaadjes Story, Prive en Weekend. Die zeggen en zeiden ook vaak maar wat zonder echt bewijs te hebben. Maar omtrent Maan is het zeer ongeloofwaardig. Wel is het leuke van juice kanalen dat ze veel praten en grappen maken. Dat is wel vermakelijk. Maar het nieuws wat ze melden, zijn wel echte roddels die soms ook vrij ver gaan, zonder enig bewijs te hebben. Ja, mails van kijkers. Maar dat is geen bewijs. Die kijkers moeten kunnen aantonen/bewijzen dat zij gelijk hebben. Als iemand deze site een mail zou sturen met een smeuige roddel zonder bewijs in de mail, gaat deze site het echt nooit publiceren. En aangezien deze site zelf alles ondekt en achterkomt, is het nieuws ook veel betrouwbaarder.