Stijn Fransen en Toprak Yalciner maken een Pilot voor een Eigen Serie

Vandaag hebben Toprak Yalciner en Stijn Fransen (ex GTST’ers) een pilot opgenomen voor een tv serie. En wel hun eigen tv serie die ze zelf produceren. Ze hebben natuurlijk meerdere mensen die helpen. Het is een pilot. Dus of de serie daadwerkelijk op de buis komt is niet zeker.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=