Johan Derksen moet Niks van Chantal Janzen hebben

Wie vandaag VI Vandaag heeft gezien, heeft gezien dat Johan Derksen niks van Chantal Janzen moet hebben. Niet persoonlijk. Maar haar voorkomen hoe ze doet vindt hij behoorlijk nep. Zo is ze niet in het echt en is volgens hem allemaal gespeeld. Verder ging hij er niet op in.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=