Lauren Verster laat door Jeuk haar Kont zien

Vanavond was Lauren Verster in haar programma iemand aan het interviewen. Maar ze had even jeuk aan haar kont. Dat deed ze terwijl ze gefilmd werd. Maar ze dacht dat het niet in beeld kwam. Toch wel. Ze gaat met haar hand onder haar rokje om aan haar kont te krabben wegens jeuk. Maar als je het fragment bekijkt, dan zie je daarachter een spiegel waar haar kont zowat te zien is. Jeuk is niet leuk. Maar soms moet je het even niet doen als er een spiegel aanwezig is. Fragment kan je zien door HIER te klikken en te scrollen naar minuut 27.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=