Poll: Ben jij een Man of een Vrouw?

De site heeft wel vaker gevraagd of iemand een man of een vrouw is. Maar nu wordt het gevraagd doordat de site een andere naam heeft gekregen. In Google staat de site nog niet hoog en krijgt daar nog niet tot nauwelijks bezoekers. Dat duurt enkele weken voordat het feest daar los barst en veel krijgt. Maar de meeste bezoekers komen van de vorige site. Er zijn ontzettend veel mensen die mee zijn verhuisd naar de nieuwe naam om de site BN’ertjes te blijven bezoeken. Maar helaas weet de site niet welke mensen mee zijn verhuisd. Daarom een poll hieronderin, zodat de site eigenaar weet hoeveel procent man en vrouw is van de vaste bezoekers. Dus breng je stem hieronder uit om te kijken wat het percentage man/vrouw is op deze nieuwe site.

Ben jij een man of een vrouw?