Bettina Holwerda wil Meer van het Leven Genieten

In de Margriet vertelt Bettina Holwerda dat ze meer van het leven genieten zoals ze dat vroeger had, toen ze nog geen kinderen had. Ze kon dan gaan en staan waar ze wou. Ze verlangt erg naar het leven van vroeger toen ze nog geen kinderen had. Maar waarom zou ze dat nu niet kunnen doen met kinderen? Ze kan toch ook gewoon alleen of met een vriendin ergens naartoe en dat Jim Bakkum op de kinderen past en andersom voor Jim Bakkum. Op die manier kan ze gewoon vele avondjes uit, zonder naar de kinderen om te hoeven kijken. Doordat ze samen alles met Jim Bakkum wil doen, gaat het dan natuurlijk moeilijk als er geen oppas aanwezig is. Maar door alleen ergens naartoe te gaan of met een vriendin, zou ze gewoon normaal uit moeten kunnen gaan, zonder afhankelijk te zijn van de kinderen als Jim Bakkum voor die avond oppast. Want ze moet ook vaak ‘s avonds ergens optreden voor een voorstelling. Dus als dat mogelijk is, dan moet een avondje uit ook mogelijk zonder al teveel gedoe.