Kans bestaat dat Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp, Merel Ek niet meer willen hebben

Merel Ek werd gisteren uitgebreid behandeld in Vandaag Inside door de mannen en ze vonden haar zwaar overdrijven omtrent Habtamu de Hoop. Zij kon er een week niet van slapen dat Johan Derksen dat toen zei in de uitzending, aangezien zij Johan Derksen ook de les wou laten lezen. Daardoor kwamen ze gisteren in de uitzending bij Vandaag Inside achter dat ze haar zwaar vonden overdrijven. Rene van der Gijp had zelfs een keer gezegd dat ze beter thuis kon blijven. Aangezien ze ook zo dachten over Pieter Cobelens (defensie deskundige) en hij niet meer welkom is. Of dat Pieter Cobelens niet meer te gast wil zijn in dat programma, kan het zijn dat ze ook zo over Merel Ek denken en haar misschien niet meer uitnodigen als politieke deskundige. Het komt er eigenlijk op neer, dat Merel Ek opneemt voor mensen en te goed is voor mensen voor dat programma.