Bridget Maasland laat Zien dat BN’ers het Totaal niet Druk hebben

BN’ers vertellen altijd in de media dat ze het altijd vrij druk hebben met hun carriere in de showbizz. Al kon deze site vaak melden dat dit niet zo is, aangezien ze vaak een baan ernaast hebben. Gemiddeld werkt een BN’er maar een paar dagen per maand voor de showbizz. Ze zetten zichzelf daarmee behoorlijk voor schut. Artiesten doen net alsof ze wekelijkse optredens hebben. Blijkt dat ze gemiddeld maar 1 optreden per maand hebben. Deze site is ook vaak BN’ers tegen gekomen die wat anders deden dan wat ze in de showbizz zijn. Ze deden er gewoon wat naast. Meestal achter de schermen bij tv productiebedrijven. Maar Bridget Maasland laat duidelijk zien dat BN’ers het totaal niet druk hebben. Door haar auto! Want ze heeft haar eigen auto ongeveer 2 jaar. Maar ongeacht dat ze eens per week van Amsterdam naar Hilversum moet rijden, heeft ze in die 2 jaar tijd (of iets korter of langer) nog maar 18.600 kilometer gereden. Dat betekent dus dat ze maar een paar duizend kilometer per jaar rijdt als ze geen RTL Boulevard zou doen. Dus eigenlijk het gemiddelde aantal kilometers wat een BN’er gemiddeld rijdt voor showbizzdingen. Volgens de BN’ers zouden ze toch echt tienduizenden kilometers per jaar rijden. Maar in de praktijk volgens de auto van Bridget Maasland, blijkt het maar hooguit om een paar duizend kilometer per jaar te gaan. Als BN’ers dan hun auto nodig moeten hebben voor showbizzdingen, dan hebben ze het dus totaal niet druk. Anders konden velen ook niet wat ernaast doen. Hieronder zie je een plaatje van de auto van Bridget Maasland met het aantal kilometers op de teller bij een auto van ongeveer 2 jaar oud. De teller had eigenlijk minimaal op 50.000 kilometer moeten staan, als ze vaak hun auto zouden gebruiken voor showbizzdingen