Britt Dekker opeens Positief over Juice Kanalen door Dreiging van Deze Site

In de Juice Show van Mark Kosten en Yvonne Coldeweijer blijkt dat Britt Dekker heeft gezegd deze week dat juice kanalen enorm goede media zijn. Deze site kan zich niet herinneren dat ze ooit negatief was. Maar zij is voor het eerst zeer positief hoe juice kanalen te werk gaan. Dat ze recht zetten in de media, wat krom is. Ze noemt het een soort van heropvoedingskamp. Maar het wel heel toevallig, wetende dat ze deze site bezoekt, dat ze opeens zeer positief is als deze site afgelopen heeft gedreigd dat als een BN’er zich negatief uitlaat over juice kanalen, een dagvaarding kan verwachten. Dat geldt overigens nog steeds als een BN’er negatief in de media over juice kanalen. En naast dat gaat de site een bericht schrijven over die BN’er dat die persoon een Juice Hater is. Dit allemaal om juice haat teniet te doen, aangezien is gebleken dat ze een hekel hebben aan die media, omdat ze aan juice kanalen geen geld verdienen. Maar los van dat is het wel zeer toevallig dat deze site, na die dreiging op de site, zij opeens zeer positief is. Ze is natuurlijk bang om gedagvaard te worden. En dat heeft ze dus hier gelezen en dus waarschijnlijk bang, waarom ze nu positief is. Want Juice kanalen doen niks verkeerds, ten opzichte van andere media.