Poll: Hoever zou jij Willen Reizen voor BN’ertjes Day (Toneelvoorstelling)

Dit is een serieuze poll voor BN’ertjes Day. Een feestavond waar men elkaar kan ontmoeten. Bezoekers ontmoeten bezoekers. En BN’ers kunnen BN’ers ontmoeten. En dat bij een theatervoorstelling. Dus niet iets anders. Aangezien theater het meest bij showbizz past en de site eigenaar vaak bekende mensen tegen is gekomen bij theatervoorstellingen, weet de site ook dat de bekende mensen daar het meest geinteresseerd in zijn om elkaar te ontmoeten. Maar daarom wil de site weten wanneer er een BN’ertjes Day gehouden moet worden, dan mensen van deze site elkaar kunnen ontmoeten voor en na de voorstelling, waarbij de site eigenaar altijd aanwezig zal zijn. Laten we uitgaan van de plaats Amsterdam, waar de meeste mensen en BN’ers wonen. Daarom wil de site weten tot hoever (aantal km) er bij een theater een BN’ertjes Day georganiseerd kan worden. Zou je, als je in Amsterdam woont of zou wonen, hooguit 10 km willen reizen (dus alleen de tram of bus pakken ergens in Amsterdam, Diemen of Amstelveen). Of zou je ook naar Utrecht of Haarlem willen reizen dat je de trein moet pakken (tot 50 km). Je doet het niet om de site eigenaar alleen te ontmoeten. Maar ook bezoekers te ontmoeten en andere BN’ers die dan komen, waar je mee kan praten en normaal niet ziet of niet de mogelijkheid hebt om mee te praten. Dus daarom de poll hieronder: Hoever zou je willen reizen als je naar BN’ertjes Day zou gaan voor een voorstelling.

Hoever zou jij willen Reizen voor BN'ertjes Day (theatervoorstelling)